O MNIE
Jestem absolwentką studiów licencjackich z dietetyki na Wydziale Lekarskim Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie oraz studiów magisterskich z dietetyki na Krakowskiej Wyższej Szkole Promocji Zdrowia.
Wiedzę i umiejętności stale pogłębiam biorąc udział w szkoleniach dietetycznych m.in. na temat chorób układu pokarmowego, chorób tarczycy, chorób onkologicznych, żywieniu w ciąży oraz w wielu innych.
Zajmuję się również organizacją wykładów na temat zdrowego odżywiania oraz żywienia osób chorych.
Jestem przeciwniczką głodówek oraz diet wykluczających konkretne produkty bez wskazań zdrowotnych. W moich jadłospisach możecie liczyć na szybkie, proste, różnorodne potrawy i przekąski. Produkty, które wykorzystuję w jadłospisach są powszechnie dostępne w sklepach. Uwzględniam również preferencję żywieniowe pacjenta i jego budżet.